Budget,  Mode,  New in

Galna budgetfynd

Hej! Idag hämtade jag upp paketet från Lager157 med kläder jag fyndade på kvinnodagen. Leveranstiden var ganska lång men gjorde mig inte så mycket då det var så himla billigt. Jag beställde en jacka, ett par tights och en lite längre hoodie. För allt betalade jag 118kr och i det priset räknade jag in expidionsavgiften på 19kr. Hade jag beställt kläderna till ordinarie pris hade det kostat 719kr vilket alltså betyder att jag sparat 582kr

Mini Haul

Lager157 hoodie ”Alanis” 8kr och ”Tilda” leggings 8kr

Svart lite längre hoodie med knytdetalj på ena sidan. Älskar inte detaljen funderar på att klippa bort snörena men känner mig väldigt nöjd med mitt köp. Hoodien är superskön! Till dom har jag även tightsen som var sköna. Jag rekommenderar att gå upp en storlek i tightsen.

Ordinariepris hoodie: 150kr 
Jag betalade: 8kr

Ordinarie pris tights: 50kr  Jag betalade: 8kr

Lager157 Jacka ”Lynn” 83kr

Här är den stora vinnaren! Har varit så sugen på en jacka med knytning då det är en modell jag älskar och har även förälskat mig i en galet snygg från Copenhagen muse. Men jackor är dyrt och jag har redan köpt en ny jacka i vinter så jag la det på is. Sedan dök denna kampanjen upp och jag slog till direkt. Helt klart en modell jag trivs väldigt bra i.
Ordinarie pris: 500kr. Jag betalade: 83kr

5 kommentarer

 • corksystyle

  Så fina kläder du beställde. Vilket galet bra pris. Har själv inte betsällt så mycket från lager157 men vet att de kan ha väldigt bra pris. Det blir så mycket roligare att shoppa när det är rea och man kan göra väldigt bra fynd.

 • fighterwoman85

  Oj vad mycket rabatt du fick på kläderna. Måste gå in & kolla på Lager 157 & kolla. Hoppas att rabatterna finns kvar 😃. Jag gillar den butiken. Jag Brukar gå in där & titta. Mysig hoddies 😊. Perfekt att bara gå & mysa i.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 • Johanna

  Jag och denna hoodien också, och jag älskar den så himla skön. Det är ju så himla roligt att shoppa när det är rea 😀 ! Denna jackan har jag också tittat på . Var den bra i storlek ? Eller stor i storlekarna :)?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *