Vardag

Ger bort gratis Hello fresh kassar

Mat är något som verkligen blivit väldigt dyrt det senaste, jag slutar aldrig förvånas över hur priserna skjuter i höjden. Bregott för 67kr, paprika för 95kr/kg, gurka för 25kr och så fortsätter det. Det är inte ens kul att handla längre när allt är så dyrt.

Jag lyckades för ett tag sedan få tag på en gratiskasse från Hello fresh och har kört det lite av och till den senaste tiden. Tycker jag sparat in en hel del på matkostnad och äter definitivt bättre än innan, kul att testa nya recept också.

Har hittat några favoriter men 3 recept jag älskar är Vegofärsbowl, Fritters och Kyckling med gräslökssås. Så himla gott!

Idag fick jag denna veckans leverans där jag valt ut: Pannstekta rotsellerifritters, Tex-mex inspirerad nötfärspasta, vegetarisk pizza, grekisk nötfärsbiff och turkisk kycklingbowl.

Vid leverans får man en större kasse med kylvaror (kyckling, nötfärs, ost osv) samt 5 påsar med färg och bokstav som motsvarar samma färg och bokstav på receptkortet. Man får precis den mängd som ska vara i måltiden så det blir inte heller en massa onödigt över.

Gratiskasse Hello fresh

Vill du ha en gratiskasse?

I leveransen denna gång fick jag också 3 koder till gratiskassar att ge bort. Det är erbjudandet jag själv hoppade på innan jag valde att fortsätta. Man får då en matkasse med 5 måltider (2 portioner i varje) men betalar bara för frakten (50kr) Du får själv välja recept utefter deras veckomeny.

Det är inget krav på att fortsätta och man förbinder sig inte till något. Du kan alltså nyttja gratiskassarna för 50kr och sedan avbryta utan någon kostnad. Väljer du att fortsätta får du rabatt på nästkommande kassar.

Så jag tänkte att jag skulle ta och ge bort till er. Vill du testa på Hello fresh och få 10 måltider för 50kr så skriv en kommentar så skickar jag dig koden via mejl. Tänker att det inte riktigt är först till kvarn utan ser helst att matkassarna hamnar hos någon som behöver.

Detta är inget samarbete och jag tjänar ingenting på att ge bort gratiskassarna (Sådant märker jag alltid tydligt i inlägg) Jag använde själv detta erbjudandet och har varit väldigt nöjd så tänkte att jag ville erbjuda fler när jag nu fått 3 kassar att ge bort. Man blir ju i princip ruinerad av att handla mat idag tyvärr.

Jag kan även skicka rabatt om någon önskar

Några av mina favoritrecept

Stekt kyckling i krämig gräslökssås med kokt potatis och rödkålssallad med äpple
Vietnamesisk bowl med vegofärs; vitlöksris, mango, mynta och koriander
Halloumifritters med kålsallad och asiatisk dressing

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *