Vardag

Nya frisyren

Idag var det äntligen dags för mig att besöka frisören, har längtat så mycket sedan mitt förra besök.

Katastrofbesöket

Mitt förra frisörbesök i Mars 2022 blev katastrofalt! Jag bad frisören rama in mitt ansikte och behålla längd men kom istället hem med ett väldigt ojämnt hår utan någon inramning och kände mig allt annat än fin. Frisören var dessutom väldigt otrevlig under hela besöket. Fick pengarna tillbaka men har behövt vänta på att det ska växa ut och nu var det äntligen dags att fixa till!

Efter det misslyckade frisörbesöket förra året

Tillbaka till favorit frisören

Jag valde att gå tillbaka till frisören jag var hos gången innan det misslyckade och kunde inte vara mer nöjd med mitt val. Var så nöjd sist jag var där! Enda anledningen till att jag i Mars förra året testade en ny frisör var då jag hört att denne skulle vara expert på lockar. Men jag kommer aldrig byta frisör igen. 

Har som ni kanske vet social fobi och tyckte det var extremt jobbigt innan, fick overklighetkänslor och ville sjunka genom stolen men det släppte snabbt när jag satte mig i frisörstolen och kände mig så välkomnad! Blev också bjuden på goda lyxiga praliner. 

Vi kom fram till att behålla längden och bara klippa det ojämna och slitna + gardinlugg. Frisören schamponerade också håret med en serie från Redken vilket mitt hår älskade.

Före

Efter

Jag kunde verkligen inte vara mer nöjd! Älskar klippningen och håret både känns och ser friskare ut. Kan inte sluta titta på det! Tycker det får fram mina ansiktsdrag bättre, det hänger inte bara som tidigare och är så glansigt, fyllt och så mjukt! Älskar det verkligen.

Bor du i eller runt Örebro kan jag verkligen rekommendera Filip på salong Kilver Eriksson🤍

Redken All soft

Produkter frisören använde på mig. Dom hade några julboxar kvar med schampoo, balsam och spray så köpte med hem då mitt hår älskade det. Blir spännande att testa!

Ska kolla efter hårinpackning också då min hårbotten är lite torr (vanligt denna årstid) var tvungen att fråga frisören om min hårbotten efter det misslyckade besöket där frisör sa att min hårbotten var helst förstörd. Och så var det ju inte. Lite torr bara vilket är vanligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *