Vardag

Födelsedag & fina fynd

Igår fyllde jag 27 år (Vill du läsa mina reflektioner om att fylla 27 så skrev jag ett inlägg Här om det) Spenderade dagen inne i Jönköping ihop med mamma och min bror. Dom mötte upp mig på stationen och vi fick för att äta på Brooklyn Burgers, så gott!

Tog tyvärr inga outfit bilder men hade på mig en lång satinkjol från Neo noir, ett draperat linne, skinnjacka och ett par underbara moder jord örhängen. 

Efter middagen promenerade vi bort till instabox på Ica då jag skulle hämta ett paket. Hade i söndags beställt en likadan satinkjol jag har i svart fast i rosa. Lyckades knipa den allra sista för strax under 300kr! Det är en populär modell som egentligen kostar 749kr och en modell jag älskar så är väldigt glad över mitt fynd.

Vi gick sedan hem till mamma där vi umgicks och pratade, alltid så mysigt! Fick ett paket av mamma innehållandes svarta jeans och ett skärp från Two angels, helt klart nya favoriter. Jeansen är dessutom otroligt sköna! Vi ska även ta oss en tur till Göteborg snart för att besöka Two angels.

Senare promenerade vi en lite längre väg ner till stationen, skönt att komma ut och gå och prata lite. Har mycket nytt att lära mig om Jönköping, har ju bara bott här i snart 2 månader men älskar redan staden!

Hade verkligen en jättefin dag ihop med familjen, är så otroligt tacksam över att ha dom i mitt liv.

Jag tog tåget hem och bestämde mig för att gå förbi Coop då jag fått paket jag väntat länge på. Lite secondhand köp! Är verkligen otroligt nöjd. Köpte bland annat tröjan som ni ser nedan, en stickad Stockh lm som kostar 799kr i butik. Jag betalade 50kr! Sedan klänningen ni ser nedan som är från Ginatricot med snörning i ryggen, ord. 500kr och jag betalade 75kr. Saknades dock en lampfot och en lampskärm var väldigt tillbucklad men det ska jag få pengarna tillbaka för. Så kul med fynd! 

Klänningen för 75kr & snygga skärpet

Jeansen & tröjan för 50kr

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *