Beauty

Testar ny hudvård & smink

Hej kära ni! För ett tag sedan beställde jag ny hudvård då jag vill börja få in en bättre rutin på morgonen, tidigare har jag bara kört på Mantle glow serum och dream mask på kvällarna men inte haft någon rutin på morgonen.

Tycker det är en ren djungel vad gäller hudvård, det finns så mycket och jag känner mig inte alls insatt, är helt klart en nybörjare inom hudvård. Satte mig därför och läste runt lite och kom tillsist fram till att testa produkterna nedan vilket jag gjort nu i drygt 1.5 vecka.

(Länkar märkt * är adlinks)

Geek & Gorgeus A-game 5 retinol serum

Finns att köpa här (199kr)

Len & mjuk kräm som innehåller retinol. Retinol är en A-vitamin som ska jobba anti-age, utjämnande och samtidigt öka cellförnyelsen, binda fukt, hämma talgproduktion, reducera orenheter och öka kollagenproduktioner. Jag behöver ge den mer tid för att se om den visar resultat men än så länge känns det bra och jag vet att den är väldigt populär bland många som svär över att den är fantastisk. Jag är ny till Retinol och lite känslig i huden så jag valde den som heter 5 och använder den varannan dag. Krämen är gul men det syns inte när jag smörjt in mig, jag reagerar inte på något negativt sätt utan min hud tycks gilla produkten. Mjuk, len och sjunker snabbt in i huden.

Eucerin Hyaluron-filler Vitamin C Booster serum

Finns att köpa här (149kr) *

Då jag använder A-game varannan dag behövde jag ett serum att variera med och jag föll för Eucerins serum som fått bra betyg. Det innehåller vitamin C som min hud tycker mycket om och återfuktar huden samtidigt som den ska ge lyster, stärka och släta ut. Känns skön på huden men jag inser att jag gjort lite fel, man ska skaka den vid varje användning och inte bara första gången. Ska testa detta och se om jag upplever än mer skillnad. Ett minus är dock helt klart att den inte innehåller mycket produkt och kommer snabbt att ta slut, men jag är absolut sugen på att köpa om den.

CeraVe Facial Moisturising Lotion

Finns att köpa här (129kr) *

En ansiktskräm som är väldigt populär och hyllad, kostar dessutom 129kr vilket är ett väldigt bra pris för en bra produkt. Krämen jobbar återfuktande och styrkande. Upplever att den snabbt sjunker in i huden, jag känner mig återfuktad, mjuk och den behåller fuktigheten genom dagen. Väldigt nöjd!

Min upplevelse

Nu har jag inte använt produkterna länge nog för att se en större skillnad men tycker mig redan kunna ana att min hud mår bättre. Jag upplever att min hud absolut är mer återfuktad men tycker mig även kunna se en skillnad i jämnheten och glow. Som grund har jag inga direkta hudproblem men lite pigmentering och absolut en torrhet. Ser verkligen fram emot att se hur huden mår när jag kört med detta ett tag! Tänkte att om drygt 2 veckor ska jag övergå till att använda Retinol serumet dagligen.

Lumene CC cream

Finns att köpa här (141kr) *

Förutom Nars light reflecting foundation är denna min favorit, jag vet inte hur många gånger jag köpt om den genom åren. Skulle helt klart säga att det är den bästa budget foundationen! Den har lite lättare täckning men går helt klart att bygga upp till en medium täckning. Min bas blir jämn och fin utan att den lägger sig kakigt eller torrt vilket vanligtvis är ett problem jag har med foundation. Känns lätt och skön på huden och håller hela dagen.

Beautyact Radiant Cream Colour Stick Bronzer

Finns att köpa här (20% så kostar nu 149.25kr)

Ett krämigt och fint bronzer stick som jag inte testat tidigare men hört mycket bra om. Krämigt och lätt att blenda ut, går att bygga upp och drar inte åt något oranget håll. Superbra!

Nars Mini Radiant Creamy Concealer

Finns att köpa här (190kr) *

Nars populära och storsäljande concealer som jag länge velat testa, jag valde att köpa ett mini då jag inte visste om jag skulle gilla den. Dock upplever jag att den innehåller väldigt lite produkt även för att vara mini. Känns krämig, lätt och fin på huden men jag känner mig inte helt sålt än så länge. Ska ge den lite mer tid och några fler försök för att se om jag hittar ett sätt som får mig att gilla den mer, upplever hittills att den är lite för matt för mig och att den blir lite kakig.

Slutord:

Överlag är jag väldigt nöjd med produkterna jag köpt! Har även införskaffat 3 nya Flaer produkter (Sponge och 2 borstar) men det tänkte jag prata om i ett eget inlägg.

En kommentar

  • Michaela

    Tack för lite tips på produkter 😊 tycker också att det är svårt med hudvård, vill ha bra produkter som passat en själv men till bra pris (som alla säkert vill) men är noll insatt vad man ska ha haha. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *