Vardag

Vinted & ätit indiskt

Hej älskade ni! Idag har vi äntligen haft lite sol, så skönt! Har dock inte gjort något speciellt, suttit och njutit lite på balkongen och städat. Imorgon tänkte jag åka till Tenhult för att hämta paket och passa på att besöka en så fin butik jag hittat på Instagram. På Onsdag tänkte jag också att jag skulle till frisören här för att klippa luggen, klippte gardinlugg i Feburari men den har blivit lång så vill korta ner den. 

Vinted

Varit på ombudet här också för att hämta paket från Vinted, båda paketen kom från Polen. Första paketet var ett par Gestuz byxor som tyvärr var väldigt off, lapparna stämde inte överens och väldigt dåliga sömmar, såg hemmagjort ut. Kan inte heller använda dom då tyget vid låren och mellan benen är mörkare så det ser ut som man kissat på sig. Inte så snyggt alltså.

Det andra paketet hade gått sönder i leveransen men blev väldigt nöjd med köpet! En Peak performance tröja i fleece med zipup, väldigt snygg! Betalde 45kr för tröjan.

Tänkte jag skulle göra en haul en dag här där jag visar lite nytt. Har hittat min absoluta drömkjol!

Minoh försvann

I Fredags hände det lite oroligheter här hemma. Jag hittade inte Minoh när det var dags för honom att komma in så blev självklart väldigt orolig. Gick runt i hela kvarteret för att locka och letade i utrymmen med ficklampa men ingen Minoh. Kunde såklart inte lägga mig så var ute i stort sett hela natten för att leta. Vid tidig morgon var paniken stor och jag satte mig hemma för att skriva flera lappar att hänga upp runt kvarteret. Väckte mannen som slumrat till lite på soffan och han gick direkt till fönstret, och gissa vem som kom gåendes? Minoh!

Han var väldigt blöt, kurrig och hungrig. Men helt oskadd. Gissar på att han blivit jagad av någon av de andra katterna i kvarteret och legat och tryckt under en altan. Började gråta av lättnad när han kom hem. Var så otroligt rädd att något hänt honom, han är ju bara 11 månader och har nyligen fått börja gå ut. Han brukar alltid hålla sig här utanför och kommer när vi ropar. Självklart har vi ju uppsikt men tyvärr går det snabbt att bli bortjagad av en bråkig katt.

Lördag i Jönköping

Lördagen spenderade jag i Jönköping! Tog tåget ihop med mannen som skulle till familjen i Örebro för att hjälpa till. Mötte upp mamma på stationen och vi promenerade hem till henne. 

Mamma hade hämtat ut paket från Kicks som vi beställt. Dom hade erbjudande så passade på att köpa min favorit foundation och 2 borstar från Flaer. Även en khakifärgad kjol från Mummaofsweden, kjolen är Cosyhouse och jag har sedan tidigare en svart och beige som jag älskar. Blir väldigt snyggt med en khaki nu till hösten. Ska visa er allt i haulen! Har rensat ut otroligt mycket från garderoben som jag säljer så är ju på gång med att bygga upp en bättre och mer användbar garderob därav en del köp.

Kjolen i svart

Vid 17 kom min bror till mamma och vi bestämde oss för att promenera bort till västra torget för att äta på Indiska köket. Har inte ätit där tidigare men hört från familjen att det ska vara supergott. Varit väldigt sugen på indiskt sedan vi åt det i Stockholm förra året men inte hittat någon bra restaurang. Blev en väldigt fin promenad och längs vägen såg jag så otroligt vackra hortensior.

Jag och mamma beställde Lassni tikka sizzlar att dela på vilket är grillade Kycklingfilebitar marinerade i youghurt och vitlök, till det köpte vi ost naan bröd. Brorsan åt lamm vilket han tyckte var gott, smakade lite på såsen till lammet som var supergod. Wow vilken mat! Riset var otroligt gott för att inte prata om kycklingen och såsen som var perfektion. Har aldrig ätit så god indisk mat, blir hungrig bara av att skriva det här. Så det får helt klart bli ett återbesök! 

Efteråt tog vi en promenad och brorsan gick hem, jag och mamma gick lite längs Munksjön innan vi gick hem till henne för att slappa och prata lite. Jag promenerade minst 1.3 mil (hade inte mobilen på mig hela tiden & den räknar inte precis alla steg) så var ganska trött i benen efteråt. Men hade verkligen en så fin dag! Känns så skönt att bo nära brorsan också. Älskar att umgås med familjen!

Lördagens outfit, var väldigt trött och stressad på morgonen så naglarna är ju allt annat än fixade och det samma gäller håret. Men tänker att allt behöver inte vara så tillrättalagt hela tiden.

6 kommentarer

 • Snabela

  Indisk mat har jag aldrig testat någon.gång, men har fått för mig att det ska vara väldigt gott. Tyvärr så finns det ingen indisk restaurang omkring där jag bor.

 • Therese Lindvall

  Aldrig testat vinter men hört både bra och dåligt, kul att du fick ett fint fynd i alla fall. Blir roligt med en haul om du gör en. Förstår att du var orolig när katten var borta, hade också letat i timtal – men så skönt att den kom hem tillslut. Verkligen så fin klänning ✔️

 • corkystyle

  Härliga dagar du haft. Tur att Minoh kom till slut när din man ropade. Som du skriver kan det gå fort då en annan katt kanske jagat honom. Så härligt med att kunna hämta ut paket. Och du verkar nöjd om man bortser från de första byxorna. Hoppas du får en bra tisdag!

 • maria

  Läskigt när ens kisse försvinner så där, tur att den tog sitt förnuft till fånga sedan. Vi har också innekatt som ibland lyckas smita ut, slutar alltid med att jag går runt hela kvarteret och söker

 • fighterwomen85

  Skönt att sitta i solen en stund. Trevligt att göra lite ärenden. Hoppas att trippen till Tenhult blir bra 🙂.
  Skulle med behöva beställa tid för att toppa hårt nu efter sommaren.
  Så mysig tröja såg ut att vara 🥰. Kul med en houl.
  Förstår din oro när Minoh inte kom när ni ropade på henne & när hon kom hem sen. Så skönt att hon kom hem 🤗.

  Trevlig dag & kväll du fick i Jkp med mamma &’brorsan. Kul att hitta & gå in i udda butiker. Sen komma därifrån med något 😀👍. Gott med indiskt mat. Tur att ni hitta en bra indisk restaurang då.
  Nä det är inte alltid det behöver se tillrättalagd ut ❤️

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *