New in,  Vardag

Kärlek vid första ögonkastet

Hej fina ni! Har varit lite tyst här och har saknat att blogga men inte riktigt haft tiden.

I måndags tog jag tåget in till Jönköping för att träffa mamma och ta en tur på asecs vilket är shoppinggallerian här i Jönköping. Har inte varit där tidigare så var lite nyfiken och även väldigt sugen på att äta på Holy kebab som jag hört har helt galet god kebab.

Mitt intryck av gallerian var väldigt bra, så stort och mycket butiker. Det är så kul att det inte bara är de stora kedjorna utan även finns mindre butiker. Tycker atmosfären var väldigt bra! Kändes trivsamt, fint och fräscht. Vi kikade på Nelbaehome som är en väldigt mysig butik med kläder och inredning och på IEMS som för mig är en ny butik där det fanns en massa fin inredning. Tog även en liten sväng på Rizzo där jag hittade en så snygg väska, var så nära på att köpa men hade lite is i magen.

Bild från Iems Instagram, så snygga bubbliga lampfötter!

Så fin väska från Rizzo, väldigt köpsugen! Älskar modellen & insidan. Känns som en väldigt bra ”bas väska” som jag kan använda i många år framöver. Är ju helt inne på att förändra min garderob till en mer hållbar.

Tycker det är bra att gå hem och fundera lite över köp innan så man inte köper något onödigt som inte blir använt.

Hamnade därefter på Junkyard där jag på rean såg ett par Nike skor, var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Fastnade direkt för färgkombon och utseendet. Jag har problemfötter så är väldigt kräsen med vilka skor jag kan använda men Nike brukar gå hem och dessa var som att gå på moln. Helt underbara! Så dom fick följa med mig hem vilket jag är överlycklig för, har inga ljusa sköna sneakers sedan innan och mina Nike jag hade har tyvärr gått sönder så är väldigt nöjd och glad över mina nya ljusa Nike skor.

Nya favorit skorna
Skorna hittar du här

Efteråt kikade vi på Bengtssons ost där vi fick smaka på en otroligt god gräddig ost så även om vi inte planerat att köpa så fick det bli en liten bit ost och salta kex. Har faktiskt aldrig ätit en så god ost. Men nu började vi bli hungriga så vi begav oss till Holy kebab, vi både beställde deras kyckling i bröd som vi tog med oss hem till mamma för att äta.

Förstår verkligen att dom är så hypade! Precis som med osten så har jag aldrig ätit en så god kebab. Även brödet och deras egengjorda sås var fantastisk! Kan varmt rekommendera att besöka Holy kebab om man har vägarna förbi Jönköping.

Ingen snygg bild men så otroligt gott!

Igår kom mannen till mig och vi hade en lugn dag ihop. Var ute en stund med katterna, lagade en supergod nachos och började kolla om Squid games. Idag har jag varit och postat 2 paket med kläder till köpare och hämtat ut ett paket från H&M innehållandes ett randigt set som jag såg i H&Ms skyltfönster förra fredagen. Ska visa er i dagarna hur det sitter på men jag är väldigt nöjd, behöver bara in till Jönköping för att byta kjolen till en storlek mindre. Kommer bli så snyggt i höst ihop med en skinnjacka och boots.

Nu tänkte jag ta och plocka undan lite hemma sedan tänkte vi ta en kvällspromenad med katterna. Är så otroligt lugnt och skönt här. Älskar att kunna gå ut på kvällarna också.

Önskar er en fortsatt fin kväll🤍

6 kommentarer

 • Snabela

  Det är kul att vara ute och shoppa, framför allt i gallerior där dom flesta butikerna finns. Tyvärr så finns det inget sånt här omkring där jag bor. Närmaste ligger ca 10 mil bort.
  Du gjorde ett fint kap med skorna.

 • fighterwomen85

  Kul att gå i köpcenter där det finns butiker som inte är så vanliga. Jag är dålig på att gå in i butiker som är lite ovanliga.
  Väskan & skona såg väldigt fina ut 😀. Ost är gott. Kebab i bröd. Gott 😋.
  Vad bra att du trivs dit du har flyttat.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 • Michelle

  Det är väldigt fint på a6. Tycker nog att de är bland de finaste i Sverige. Ikea ligger bra till och som du säger så finns det olika varianter butiker att välja på. Säg till en dag om du vill mötas upp på en fika 😍💓

 • corkystyle

  Förstår att du fastnade för skorna och kul att de var med på rea. Kebaben ser väldigt god ut. Så snygg set du hade beställt från H6M. Ska bli roligt att se sen hur det sitter på dig. En kvällspromenad är aldrig fel. Hoppas du får en bra torsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *