Beauty,  Budget

Budget smink – First impression

Hej fina ni! Under förra veckan la jag en beställning med budget skönhetsartiklar och en ny mopp från Swiffer och idag har jag varit och hämtat ut paketet. En del av sakerna har jag haft tidigare och nu köpt om men en del av det har jag aldrig testat tidigare. Tänkte att jag skulle berätta lite vad jag tycker om produkterna & ge ”my first impression”. Vid varje produkt skriver jag även ut pris.

Innehåller reklamlänkar
Swiffer Floor Handle Mop & Dry + Wet Refill 

145kr (Finns att köpa här)

Jag har hört en del om swiffers mopp och har dammvippan sedan tidigare vilket jag är nöjd med. Swiffers mopp går att använda både som torrmopp och blöt. Man får med 8 trasor för torr rengöring och 3 för våt rengöring. Testade dom torra och är imponerad! Superbra till att fånga upp hår från katterna, funkade även på mattorna. De blöta wipsen fungerar väldigt bra, wipen blev rätt torr efter jag gjort en del av hemmet men blötte den bara lite under kranen vilket fungerade toppen. Moppen är enkel och smidig, funkade jättebra även till att tvätta dörrar, luckor och väggar med. Det minus jag skulle ge den är om man är lång då den inte går att ändra i höjd. Var lite skeptisk till att behöva köpa wipes hela tiden även ur miljöperspektiv men har hört att det ska gå att fästa en microfibertrasa på istället så det ska jag testa när wipsen är slut.

Maybelline Sky High mascara 

96kr (Finns att köpa här)

Detta är en produkt jag köpt om flertalet gånger & är väldigt nöjd med. Jag har testat otroligt många mascaror men min bästa är denna ihop med en mer volymgivande som finish. Sky High ger längd till fransarna och separerar dom fint.

Nivea dagkräm

60kr (Finns att köpa här)

Jag behövde en billigare dagkräm att använda på dagen då jag inte vill slösa på min Mantle dreammask som jag använder på kvällarna.Efter jag använt Niveas dagkräm som är för torr hud känns huden återfuktad och len, jag ogillar starkt kladdiga produkter och upplever denna inte som kladdig utan den går lätt in i huden.

Essence I love extreme crazy volume mascara

32kr (Finns att köpa här)

Helt ny för mig men jag är verkligen så imponerad! Den ger fransarna en så snygg finish med både längd och volym utan att smula under dagen, jag kommer helt klart att köpa om när den tar slut.

Catrice plumping lip liner 010 

29kr (Finnas att köpa här)

Krämig lip liner i fin nude färg, känner inte av någon plumping men det var inte heller en effekt jag var ute efter. Känns något torr på läpparna efter ett tag men bra till det låga priset, kan helt klart tänka mig att köpa om Catrice läppennor.

Maybelline instant perfector 4-in-1 Glow foundation (98kr)

98kr – (Finns att köpa här)

Det är andra gången jag köper om Maybellines rätt så nya och hypade foundation, tycker den är super de dagar jag inte vill ha så hög täckning. Resultatet är glowigt med en lätt täckning, det minus jag kan ge är att den tar slut lite för fort & att svampen är rätt ohygienisk efter många användningar men den är enkel att plocka bort.

Nyx Plump right back primer + serum

185kr – (Finns att köpa Här)

Helt ny för mig men en produkt jag velat testa länge, det ska vara en dupe av Milks hypade hydra grip. Den är kanske något dyr för att kallas budget men jag har fått ett väldigt bra första intryck. Huden känns återfuktad och sminket lägger sig väldigt fint, känner att det absolut får sminket att hålla bättre också.

Jag har beställt allting från Luxplus men länkar till andra sidor om man inte vill beställa därifrån. (Luxplus är en medlemssida där man betalar 89kr/månad och får rabatterade priser, första månaden är gratis)

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *