Vardag

4 dagar till flytt & kastrering

Hej fina ni! Om exakt 4 dagar så bor vi inte kvar i Örebro utan i Jönköping, känns både konstigt, overkligt och så pirrigt! Känns helt underbart att lämna betonghus och gator mot villakvarter vid naturen. Att äntligen kunna ta cykeln eller en promenad till sjön är också väldigt efterlängtat. Vi har redan bestämt att dom första dagarna ska vi ut och upptäcka naturen. Får se om vi har möjlighet att även ta med katterna då eller om det får bli framöver.

Vid vår nya badplats

Igår var vi även hos Evidensia för att kastrera och chippa Minoh. Han har inte varit hos veterinären tidigare så var lite fundersam över hur han skulle reagera. Milan springer så fort han ser buren och hatar att åka till veterinären, lär bli en kamp att få in han i buren på lördag. Men ska köpa på mig Whiskas sticks som han älskar.

Men Minoh tog både resan i buren och besöket hos veterinären väldigt bra vilket jag misstänkte, han är så himla lugn, chill och framåt. De gjorde en hälsoundersökning innan kastreringen och han var frisk och allt såg bra ut. Blev lite förvånad över vikten, 3.9kg! Det är var Milan vägde förra året (som 4 åring) så han lär helt klart bli större än Milan. Dock är ju Milan rätt så liten efter Kiara som också var liten och han är inte överdrivet glad i mat medans Minoh är ett riktigt matvrak.

Söta Minoh

Efter vi hämtade honom så trodde jag han skulle vara utslagen eftersom dom ger lugnande men han sprang direkt till maten. Lite lugnare än normalt såklart men inte så medtagen. Känns skönt att ha kastrering och chipp fixat innan flytten.

Nu ska jag återgå till flyttkaoset! Lådor och påsar överallt och mer ska det bli. Idag tänkte jag dammsuga alla mattor och rulla ihop, packa ner mer kläder, kasta saker och ta en tur ner till förrådet. Önskar er en fortsatt fin dag! 

Magiskt vacker dubbel regnbåge jag fotade förra veckan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *