Mode,  New in

Perfekta trenchcoaten

Hej fina ni! Tänkte att jag skulle tipsa om en helt otroligt skön och snygg trenchcoat som jag köpte i Göteborg när jag var där i april. 

Jag har varit på jakt efter den ”perfekta trenchen” väldigt länge nu men aldrig hittat rätt. Antingen är dom för långa, för korta eller sitter som ett tält på mig som är 162.

Trenchen har blivit en stor favorit i garderoben

I April var jag och mamma på en weekend i Göteborg och passade då på att besöka Two angels, en butik vi följt ett bra tag och handlat mycket av i liveshopping. Butiken var otroligt fin i verkligheten och man kände sig så välkommen. Hade helt klart kunnat handla i princip hela affären, så mycket fint! Kan inte nog rekommendera Two angels och deras personal. Jag fick även ett helt otroligt fint armband av fantastiska Lotta som äger butiken & mamma deras storsäljande Bow halsband i guld.

Utanför Two angels i Göteborg

Där inne i butiken hängde den, min perfekta trench! Jag hade sett den på liveshopping innan och varit väldigt sugen pga sjukt snygg men inte vågat slå till pga problemen jag brukar ha med att hitta en trench. Jag var också lite orolig att det kanske blev lite för mycket med 2 färger. Alla dom tankarna försvann direkt när jag såg den i butik, kärlek vid första ögonkastet. 


De 2 färgerna beige & svart smälter ihop fint med varandra och går att matcha med typ allt. Superbra basfärger. Passformen är perfekt! Trenchen är märkt polyester men känns helt fantastisk på, otroligt bekväm och  inte alls instängd och då är jag rätt så känslig mot polyester. Även min mamma slog till på en i samma färg och är otroligt nöjd, även hon är känslig mot polyester.

Bild från min brors 30-års kalas i Juni
Även väskan är från Two angels men tyvärr slutsåld

Har jag förstått rätt så har dom hittat trencharna i Paris & det finns i ett visst antal så när det är slut så är det ofta det är helt slut och inte går att få tag i mer. Utöver beige/svart har dom samma modell i blå/vit, blå/beige och en liknande i helsvart. Jag köpte min i storlek Small och tycker den är true to size, du hittar den genom att klicka här eller genom att besöka Two angels butik.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *