Beauty,  New in

Bästa foundation & Brun utan sol

Ni vet dom där favoritprodukterna som man inte kan få nog av? Dom man köper om och om igen. Idag kom ett paket innehållandes 2 av mina absoluta favoriter i respektive kategorier: Foundation och Brun utan sol och jag tänkte berätta lite mer om varför jag köper dom om och om igen.

Mina absoluta favoriter

Foundation

Nars foundation testade jag väldigt tidigt när den precis kommit ut på den svenska marknaden och jag fastnade direkt. Efteråt har den blivit väldigt hypad vilket jag förstår. Har testat så mycket olika foundations men ingen har någonsin varit så bra som Nars, jag har hittat allt jag eftersökt av en foundation. 

Finishen är helt fantastisk! Lätt att applicera, smälter in i huden och lämnar basen flawless, glowy och så snygg! Blir inte alls kakig eller påmålad utan resultatet är naturligt glowy. Detta är en produkt jag köpt om 3 gånger nu och fler kommer det definitivt att bli. Kan starkt rekommendera att testa om du är på jakt efter en bra foundation. Nars har en medium täckning men går superbra att bygga upp en mer täckande bas med den också.

Du hittar Nars foundation Här

Nars foundation i färgen ”Deauville”

Brun utan sol

Brun utan sol är något jag också testat en hel del av, körde mycket på Ida Warg innan vilket funkat men var inte helt nöjd med färg och hållbarhet. Testade då istället St tropez och färgen var perfekt! Den blir kallare brun och drar inte åt det oranga hållet, ser väldigt naturligt ut och håller längre än Ida Warg.


Tycker också den blir snyggare när den börjar försvinna än vad den från Ida Warg blir då jag uppelever att den blir fläckig och ojämn ganska snabbt vilket St tropez inte blir. Tyvärr verkar det dock som den håller på att utgå så framöver har jag tänkt testa något nytt från St tropez men passa på att testa för den är så bra.

Du hittar brun utan solen Här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *