Vardag

Testar Browlift

Hej finaste ni! Igår var jag för första gången och gjorde Browlift! Har varit sugen på det ett tag då jag aldrig tycker att jag får till mina ögonbryn samt vill ha dom mer markerade och högre båge och nu var det äntligen dags att testa. 

Jag gick till Mybrowbar här i Örebro som jag hört mycket gott om och behandlaren jag valde var Mybrowbar.Julia. Gick dit ihop med min mamma som hade tänkt göra lashlift men vågade sig på Browlift också efter ha sett mitt resultat. Jag hade egentligen inga förhoppningar men resultatet blev över all förväntan! 

Mybrowbar Örebro

Kan tycka det är är jobbigt med behandlingar då jag har social fobi och min rastlöshet gör det inte jättelätt för mig att ligga still heller. Men det gick hur bra som helst! 

Kände mig väldigt välkommen och ompysslad. Behandlaren tog god tid på sig och såg till att göra perfektion. Hon lyfte ögonbrynen, färgade och noppade. Jag noppar själv inte mina ögonbryn då jag är så smärtkänslig men det gick hur bra som helst, behandlaren hade en superbra teknik och det gjorde inte ont förutom några få strån. Blev så snyggt också!

Slutresultatet då? Jag kunde inte vara mer nöjd! Hoppade till lite när jag såg mig i spegeln, det blev som hela ansiktet lyftes. Verkligen så snyggt! Jag planerar helt klart att gå tillbaka dit för att göra om det när det försvunnit. Så otroligt nöjd! Kan varmt rekommendera Mybrowbar.Julia🤍

Före

Efter

Hur snyggt och vilken skillnad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *