Beauty,  Budget

Bästa budgetfoundation? Budgetmakeup recension

I veckan fick jag hem ett paket med lite nytt budgetsmink och en nyhet som jag hört otroligt gott om nämligen Maybellines nya foundation – Maybelline Instant perfector 4-in-1 glow. I dagens inlägg tänkte jag visa vad jag köpt och berätta vad jag tycker om produkterna. Är det värt hypen?

Bästa foundation jag testat

Jag har redan hittat min absoluta favorit foundation, den slår allt annat jag tidigare älskat och provat. Pratar såklart om Nars nya light reflecting foundation, perfektion på alla sätt! Jag har använt den sedan den släpptes och har aldrig vart med om en foundation som lägger sig så fint, håller hela dagen och ger ett så fint naturligt glow. Men den är dyrare (515kr) så jag brukar ha en billigare foundation att varva med.

Nars light reflecting foundation

Den jag tidigare använt för att varva med är framförallt Lumenes CC cream vilket jag tyckt funkat bra men jag har ändå inte älskat den så kände att jag ville testa något nytt. Efter lite research föll det på Maybellines nyhet, Instant perfector 4-in-1 glow som ska vara en dupe på supersuccén Hollywood flawless filter från Charlotte Tilbury. Dags att ta reda på om den håller måttet!

Recension av budget smink

Billigt smink recension

Maybelline Instant perfector 4-in-1 glow

Maybellines nya foundation beskrivs som en multiprodukt som döljer, jämnar ut, ger lyster och fungerar som makeupbas på samma gång. Den har en dewy look med lätt täckning.

Jag har nu testat den vid flera tillfällen och måste säga att den är över all förväntan! Kan sträcka mig så långt som att säga att det är den bästa budgetfoundation jag testat. Den slår även många dyra foundations jag använt. Väldigt lätt att blenda ut, lägger sig inte i torrare partier, känns mjuk och skön på huden, blir inte alls kakig och ger ett väldigt fint naturligt glow. Älskar resultatet jag får och det är en produkt jag helt klart kommer att fortsätta använda. Jag valde färgen 01 Light.

Plus

 •  + Lätt att Blenda
 • + Fint naturligt glow
 • + Jämnar ut
 • + Går att bygga upp täckningen något
 • + Naturlig

Minus

 • – Inte så dryg
 • – Inte ett jättefan av svampen
Maybelline Instant perfector 4-in-1 glow finns att köpa Här

NYX Epic ink liner

Jag har använt Nyx Epic ink liner i flera år nu, har varvat med andra ibland men i slutändan är det alltid NYX som jag sträcker mig efter. NYX Epic ink liner är helsvart, sitter där den ska utan att smeta ut sig och är lätt att få till en eyeliner med vinge tack vare den spetsiga tunna toppen.

Plus

 • + Helt svart
 • + Smetar inte
 • + Sitter hela dagen
 • + Lätt att få till vinge med

Minus

 • – Toppen blir inte lika spetsig efter man använt den ett tag vilket egentligen inte alls är konstigt.
NYX Epic ink liner finns att köpa HÄR (3 för 2)

NYX Micro Brow pencil

Jag har tidigare älskat att använda dipomade från Anastasia men har velat få till ett mer naturligt resultat samt ha en produkt att varva med och kände att en penna kunde hjälpa mig med det och det gör verkligen denna. Går att bygga på för mer markerade ögonbryn, smetar inte ut sig och sitter hela dagen. Den lever verkligen upp till mina förväntningar och jag planerar att köpa en ny när denna tar slut. Jag valde färgen ”Black”

Plus

 •  + Sitter hela dagen
 • + Går att bygga upp ögonbrynen
 • + Smetar inte ut sig

Minus

 • – Tar lite längre tid att få till ett bra resultat
 • – Lätt att råka knäcka av
NYX Micro Brow pencil finns att köpa HÄR (3 för 2)

Real Techniques Miracle complexion sponge

Det var dags för mina gamla svampar att kastas och valet föll på Real Techniques svamp som var ganska mycket billigare än en beautyblender. Den funkar som förväntat och ger ett fint och jämnt resultat, jag är nöjd! Känner dock att jag ändå föredrar Beautyblender men denna är ett bra budget alternativ.

Plus

 • + Lätt att jobba med
 • + Ger ett jämnt och fint resultat 
 • + Bra form
 • + Bra pris

Minus

 • – Föredrar beautyblender
 • – Lite stor
Real Techniques Miracle complexion sponge finns att köpa HÄR till superbra pris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *