Artiklar,  Inredning

Inredningshacks för snabb förändring hemma

Enkla inredningshacks som alla kan göra i hemmet! Fräscha upp, fixa till eller börja från start, i dagens inlägg delar jag med mig av 4 enkla men framförallt användbara inredningshacks.

Att skapa egna unika inredningsdetaljer är verkligen något som är så roligt! Det är en så fin känsla att göra ett DIY projekt man känner sig nöjd över & sedan stolt kan lägga till i hemmets inredning, det känns både unikt och personligt!

Så i dagens inlägg tänkte jag tipsa om just det, enkla inredningshacks som du själv kan göra hemma.

Bilden är från min tidigare blogg därav fel namn.

Byta knoppar

Detta är något som både går väldigt fort och är väldigt lätt men gör en stor skillnad! Testa byt ut knopparna på dina möbler eller spraya om dom för att få en annan känsla. Jag gjorde det på våra Hemnes sängbord & byrå och de gör så mycket, ska ta och försöka fota vårat sängbord i veckan.

Byta knoppar ger ditt sovrum ett snabbt lyft. Måla sängborden i samma färg som väggen för en helhetslook

Spegelkub

Detta är något som är aningen mer avancerat men helt klart värt att göra! Istället för att lägga över 1000kr på en Spegelkub kan man istället göra en hemma för en tredjedel av kostnaden. Använd dig av 5 speglar (LOTS från Ikea), vinkeljärn och superlim. Finns jättemånga bra beskrivning att hitta på hur man gör & de blir ju så snyggt!

Spara pengar och gör kuben hemma

Väggprydnad

Detta är faktiskt ett projekt jag själv fixat med, inspiration fick jag från interiorbyvanessa. Det enda du behöver är grillpinnar, piperskulor, superlim, upphängning & sprayfärg (jag använde guld) Superenkelt & supersnyggt! Fullständig beskrivning kan du hitta genom att klicka HÄR.

DIY Inredningshack väggprydnad

Coffeetable bok

De är ju verkligen så fint att använda sig av riktigt fina böcker i inredning men de som är tråkigt är ju att de oftast är så dyra. Så varför inte göra egna? De finns flera olika sätt att göra det på men det jag själv kommer testa är där man använder sig av en bok, utskrift av designen man vill använda, vatten, färg & penslar. Men de går lika bra att använda rester av en fin tapet eller omslagspapper eller varför inte spana in secondhandbutiken efter fina böcker

En snygg coffeetable book gör du enkelt hemma

Industrispegel

Detta hack är inte fullt så enkelt som övriga men ett väldigt bra hack som kan spara dig mycket pengar om du går i tankarna att köpa en industrispegel. Det du behöver för att göra din egna industrispegel är lister, mdf skiva, trälim, sprayfärg och valfritt antal Ikea Lots speglar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *