New in

Helg och ny väst

Hej bästa ni! 
Fredag idag och dags för helg, jag önskar er alla en riktigt fin helg! 

Jag kom hem för en stund sedan efter att ha träffat mamma. Vi hämtade paket från Two angels (så mycket fint!! Ska visa er senare) och var förbi Ica för att handla lite snacks innan mamma släppte av mig hemma. 

Nu sitter jag med Minoh och bara slappar. Tänkte att jag skulle ta något att äta snart och kika runt efter olika organiseringsmöjligheter. Tänkte försöka fortsätta få ordning här hemma i helgen.

Imorgon kommer Hello fresh! Såg att leveransen var tidig så jag ska ställa klockan. Tänkte att jag skulle visa er veckans mat i ett eget inlägg, så mycket gott! 

New in

Jag har glömt att visa er en del då jag tyvärr inte varit så aktiv men måste bara visa denna fantastiska väst som kom i veckan! Det är en grön väst från Nümph med rosa fina blommor, jag fyndade den till halva priset hos bästa Kenja. Nu längtar jag efter vår!

Ber om ursäkt
Nümph väst med blommor

Västen är nog slut hos Kenja men jag hittade att dom också finns HÄR. Undertill har jag ett rosa Mjukisset från Moss copenhagen som jag också fyndat på rea hos Kenja. Men västen kommer vara så snygg ihop med annat också, tänker mig en stor mysig rosa tröja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *