Vardag

Mitt år i bilder (2/2)

Juli

Besökte Pinchos med mamma och J, så mycket god mat!

Mamma hade besökt bästa Kenja i Malmö och överraskade mig

Började älska och samla på fina snoddar och klämmor

Vann ett helt fantastisk pris från fina Kenja

Blev en del krämig god kycklingsallad i värmen

Min psoriasis började komma tillbaka mer och mer. Bild från cykeltur med J

Införskaffade en grön kavaj

Augusti

En härlig tur med elcykeln

Året bjöd på många tuffa känslor

Hämtade krypin (Ikea HOL) till Kiara men hon tyckte det var mysigare att sova ovanpå

Använde min älskade Ganni väska flitigt

Tog en dagstur till Stockholm för att besöka farmor och brorsan som var där på besök

Blev rörd av fina kommentarer på bloggen

Skickade en hel del paket

En rosa Calvin Klein flyttade hem

Fyndade vackra klänningar av Kenja

Vackra klänningar från Kenja
Några styles från Augusti

September

Besökte Myrornas nya butik där jag fyndade en fin Gestuz kjol till mamma

Fyllde 26 år

Tog en tur till brorsan i Jönköping ihop med mamma

God mat på Brooklyn i Jönköping

Besökte mysiga affärer i Jönköping

Förälskade mig i By Jolimas fina smycken

Fick en väska jag drömt om i födelsedagspresent av mamma

Tänkte massor på vänner som inte orkat kämpa mer❤️

Oktober

Klädde mig i vintervitt

Fick ta över mammas Acne mössa och blev kär

Gjorde ett vintage fynd till mamma

Köpte en efterlängtad topp som var så svår att få tag i

Köpte riktiga godisörhängen

31 Oktober krossades mitt hjärta då vår vackra älskade prinsessa togs ifrån oss❤️

November

Mådde otroligt dåligt och saknade min prinsessa så det gjorde ont

Milan hängde som vanligt med mig till tvättrummet

En puffig jacka och halsduk fick flytta hem. Fastnade för Two angels liveshopping.

Hittade dom perfekta bootsen till mina krångliga fötter

Jag och mamma gick på Newkid konsert

Satt på klockan för att hinna med POWS limited edition släpp

Började skapa lite collage

Kallt!!

Testade massa bra smink från Makeupmekka

Mysiga pratstunder med min älskade mamma

En massa mys med Milan

December

2 December hämtade vi vår nya familjemedlem Minoh

Köpte ny vinterjacka från fantastiska Two angels

Umgåtts och myst en massa med både Minoh och Milan

Jag och mamma fyndade Lisa yang handledsvärmare

Pysslat med ett projekt jag hoppas kunna göra till verklighet i år

Milan och Minohs band växer starkare för varje dag

Kylan slog till på riktigt

Införskaffade en magisk paljettkjol

Hade en väldigt mysig julafton ihop med mamma, J och lilla Minoh

Mamma och jag på julafton❤️ Är dock svullen i ansiktet här (visdomstand som krånglar)

Året avslutades med att brorsan kom på besök och vi hade så mysiga dagar. Vi besökte Magic Forrest vilket var så vackert.

Magic Forrest

2022

Skulle jag sammanfatta 2022 med 3 ord skulle det bli: Utvecklande (kommit till många insikter och fått en annan förståelse för mig själv och mina sjukdomar) Tungt (Har kämpat mycket med mina sjukdomar och ofta mått dåligt psykiskt och fysiskt) Mer Positiv attityd (Har ändå i det stora hela lyckats vara positiv och göra det bästa av situationen. Har haft många fina stunder ihop med familjen och känner mig oerhört tacksam och glad över att ha dom)

7 kommentarer

 • Jennysvardag

  Så många fina klänningar och outfits som du bar förra året. Klänningarna är så fina. Kan tänka mig att du tycker att det är skönt när du har fått en annan förståelse för dina sjukdomar. Hoppas att sjukdomarna blir bättre

 • Lillan Kind

  Så många fina bilder du delar med dig av! Härligt att se att du har en så fin relation till din mamma. Du gjorde många fina fynd under året, och nya lilla familjemedlemmen måste ge massor av glädje.
  Din sammanfattning av året tycker jag låter jag låter bra. Just det här att du trots att det varit så tungt, och att du har kämpat mot din sjukdom, ändå har kunnat hålla dig positiv och kommit till värdefulla insikter. Det är starkt. Du är stark!
  Jag önskar dig en god fortsättning på det nya året!

 • Michelle

  Va fin du är. Och du verkar veta mkt om mode 🙂 ja det är tråkigt mr människor inte orkar mer men man får tänka på de bra stunder man hade me dem 🙂

 • corkystyle

  Så roligt att se den sista delen av bilder från förra året. Jag tror förra året blev ett jobbigt år för många. Däremot så tror jag att du kom ut ur förra året stakare som människa. Jag brukar säga what dosent kill you makes you stronger. Jag skulle aldrig kunna göra såhär med mina bilder då jag inte har tålamod och har ofta inte en aning vilken månad jag lagt ut en viss bild.

 • Jessifri85

  Låter som hösten 🍂för dig var ganska bra. Sen går ju livet upp & ner. Tack 🙏🏻 för att du la upp just min kommentar av alla fina du får 🥰. Alltid spännande med nya familjemedlemmar 🐱🐈. Sån familjemedlem vill jag med ha. Skönt att julen va bra. Kul att se du & din sambo på bild.
  Vad är Magic forest??

  God Fortsättning! Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *