Vardag

Dagens Outfit & Fredag

Hej finaste ni! Fredag igen & dags för helg, hoppas ni fått en fin vecka hittills! Min vecka har varit väldigt lugn, har mest varit hemma och fixat samt umgåtts med katterna. Dom har verkligen börjat få en så fin relation vilket är så kul att se.

Milan och Minoh

Fredag

Idag mötte jag upp mamma efter hennes jobb för att ses en stund, verkligen välbehövligt och kul att umgås en stund. Är så oerhört tacksam över att ha min fantastiska mamma.

Vi mötte upp en tjej som köpte en vinterjacka av mig som inte kommer till användning, verkligen toppenbra både att kunna sälja och köpa begagnat. I helgen ska jag skicka lite paket med kläder jag sålt och tänkte även få upp lite mer på min ”loppis Instagram” Kändes läskigt att möta upp, jag har ju social fobi och blev både skakig och nervös. Men mamma var med och med hennes närvaro gick det jättebra.

Efteråt satt vi mest hemma hos mamma och pratade en stund innan vi åkte till Ica för att handla och sedan åka hem. Hämtade också upp ett paket med ett par fejkskinnbyxor jag fyndat begagnat, så kul!

Jag kom hem för en stund sedan och satte mig rakt ner i soffan för att skriva med er.

Nu tänkte jag se över möjligheten med bloggen och vart jag ska ha den, Nouw krånglar ju nämligen så oerhört mycket. Sedan ska jag och killen kolla lite film och bara slappa.
Önskar er en jättefin helg!

Diademet är ifrån mysiga Dorthea i Karlstad och halsbandet från fantastiska Kenja

Dagens Outfit

Jacka: Moss copenhagen (Länk).  Vantar: Two Angels  Byxor: Neo Noir (Länk).  Väska: Black Colour (Länk).  Boots: Pavement (Länk) Topp: Intimissi (Länk) Armband: By Jolima (Länk)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *