Vardag

En ny familjemedlem

Hej finaste ni! Hur mår ni? Jag hoppas att allt är bra med er och vill passa på att önska er en fin vecka🤍

Med mig är det lite sådär. Jag har känt mig väldigt energilös den senaste tiden, håller alla tummar att det vänder snart.

En rolig nyhet

Jag har i alla fall en rolig nyhet att dela med mig av: På fredag flyttar nämligen en ny familjemedlem in! Det är en 12 veckors sockersöt kattkille.

Vi förlorade som ni kanske vet vår älskade Kiara för ett tag sedan och det känns så väldigt tomt här hemma. Milan har aldrig tidigare varit ensamkatt, i princip hela hans liv har det varit han, Kiara och Chanel (Chanel behövde vi tyvärr omplacera för 2 år sedan till ett så fint hem på landet pga att hon och Kiara började bråka så mycket) Efter det var det han och Kiara och dom hade en fin relation även om Kiara inte var mycket för närkontakt som Milan är.

Kände först ”är det inte lite väl tidigt?” vi sörjer forfarande Kiara, det kommer jag alltid att göra. Hon har alltid en så speciell plats i mitt hjärta. Men vår kärlek för vår prinsessa Kiara minskar förstås inte för detta🤍

Milan och Kiara

Jag märker att han saknar kontakt med andra katter. Han tycker väldigt mycket om att pyssla om med tvätt och mys, leka ihop och gärna ligga nära. Vi brukar och brukade ta långa härliga promenader, lekstunder och utflykter ihop utomhus där katterna springer efter varandra och leker. Även inomhus brukade dom ha race i hemmet. Nu för tiden kollar han runt sig efter lekkamrat innan han ser att han är själv, känns ledsamt att se.

Vi gör ju allt för honom men det blir ju annorlunda med en kattvän.

Varje natt när jag lägger mig kommer Milan och lägger sig bredvid och varje morgon vaknar vi ihop🤍

Så efter mycket diskussioner och tänkande kom vi fram till att det bästa är att hämta hem en ny familjemedlem och vän till vår Milan. Vi har både tiden, platsen och förutsättningarna och just nu känns som den bästa tiden just på vintern.

Började därför kika runt på lite annonser i jakt efter den rätta vännen. Jag föll för en liten kille vars annons publicerats 10 minuter tidigare, kissen var mest framåt och busigast i kullen. Skickade iväg ett långt meddelande om vad för hem vi har att erbjuda och höll tummarna. Sedan kom svaret!

Vi lät som det perfekta hemmet för deras lilla kisse och på Fredag åker vi och träffar honom. Går allt som planerat följer han med oss hem🤍

Den enda egentliga oron jag har är om Milan skulle bli avundsjuk. Han har ju alltid varit min lilla bebis och extremt bortskämd med kärlek och uppmärksamhet, något som såklart aldrig kommer ändras. Men nu kommer det en liten kille som också kommer få en massa kärlek och uppmärksamhet.

Men jag tror att det släpper. Och hoppas på att dom får den fina relation jag hoppas på och tror att Milan skulle behöva🤍

Kan se dom framför mig jaga efter varandra hemma, klättra i träd ihop, ligga och mysa och helt enkelt ha en jättefin relation. Så jag håller alla tummar att detta går enligt plan🤍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *