Beauty

Makeupmekka bästa produkter under 50kr (Budgetsmink)

Makeupmekka bästa produkter

För ett tag sedan la jag min första beställning på Norska Makeupmekka som säljer smink till låga priser och ett flertal av produkterna har jag nu testat ett tag och kommit att verkligen gilla. Idag tänkte jag tipsa om mina favoriter från Makeupmekka där allt kostar under 50kr styck.

Observera att ordinarie priserna är högre men Makeupmekka kör kampanjer väldigt ofta så håll utkik

Mina favoriter

Gloss boss – 30kr

Härlig lipgloss som inte är kladdig eller torr, känns väldigt mjuk och fin på läpparna. Mjuk varm färg som passar till både vardags och mer uppklätt. Jag har den i färgen ”Heartbeat

Gloss Boss

Max lash lift mascara – 30kr

En mascara som både ger fransarna längd och lite volym. Enkel att jobba med. Enda nackdelen var att jag i början upplevde borsten som lite hård men det är inget jag märker av efter ha använt den några gånger. Helt enkelt en bra mascara till väldigt bra pris

Max Lash lift Mascara

Hydra shape multi-use concealer – 30kr

Jag blev riktigt imponerad över denna! Känns återfuktande och smälter in fint. Blir inte kladdigt eller kakigt/torrt som det blir med många andra concealers jag testat (även dyrare) Jag har den både i light och medium.

Hydra shape multi-use concealer

Fine line liquid waterproof eyeliner – 30kr

Toppenbra budgeteyeliner! Lätt att jobba med och få till en fin eyeliner, blir helt svart och sitter där den ska.

Fine line liquid waterproof eyeliner

Face cream bronzer – 40kr

Krämbronzer som verkligen är bra! Lätt att blenda, smälter in fint och ser naturlig ut.

Face cream bronzer

Brow soap – 30kr

Toppen till att forma ögonbrynen! Använd bara en lite blöt spoolie (ren mascaraborste) så kan du få till dina perfekta ögonbryn.

Brow soap

Wrist washband – 30kr

Du sätter dessa på handlederna när du tvättar bort sminket för att slippa vatten som annars lätt rinner längs armarna. Hur smart?

Wrist washband

Glow booster

Jag stod i valet och kvalet att ta med denna, jag vet att det är många som älskar den. Själv tycker jag att den är bra men inte fantastisk. En primer och serum i ett som ger glow.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *