Mode

POW Studio örhängen (Så sparkly!)

Idag kom ett paket innehållandes POWs limited edition örhängen, som jag längtat! Jag satt bänkad framför mobilen för att blixtsnabbt klicka hem dom innan dom var slutsålda (alla färger sålde slut inom 10 minuter, dom blåa var slut redan 3 minuter efter släpp)

POW Örhängen

Det är ett tag sedan jag först upptäckte POW och jag älskar verkligen deras örhängen som kommer i många olika färger, ibland kör dom även limited edition örhängen som denna kollektion med fantastiska glittriga färger.

Örhängena görs och säljs i begränsad upplaga och är dessutom handgjorda av dom nere i Malmö.

Jag och mamma har en del POW örhängen sedan tidigare: Velvet leo, Flower, Silver, Guld, ljusblå, mörkblå, svart och rosé glitter. Vi brukar bytas av och har dom ihop, tycker det är toppenbra att kunna göra så.

Örhängena är lätta och tynger inte ner öronen. Jag har känsliga öron och klarar inte tunga obekväma örhängen så POWS är perfekta, jag skulle absolut kunna ha ett par i varje färg.

Jag kan inte nog tipsa om deras vackra handgjorda örhängen❤️ Du hittar dom på Powstudio.se eller genom att klicka här.

POW studio örhängen
POW örhängen

Sparkly örhängen

Om jag är nöjd? Minst sagt, jag kunde inte vara mer nöjd! Blev ju totalkär redan när jag såg bilderna men dom var ju ännu snyggare i verkligheten (trodde inte det var möjligt!) Så sparkly och fina.

Starry Night

Pow studio örhängen
Starry night glitterörhänge från POW

Crystal Champange

Pow studio örhänge
Crystal Champange glitterörhänge från POW

Glowing bronze

Glowing bronze glitterörhänge från POW
Pow studio örhängen
POW limited collection örhängen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *