New in,  Vardag

New in: Jacka & Halsduk

Hej finaste ni! Hur mår ni? Jag hoppas ni mår bra och att ni fått en fin start på veckan❤️

Måndag igen och jag tycker verkligen tiden springer iväg, känns som sommaren nyss var över men nu är vi snart inne i December. Idag var jag iväg hos mamma en stund för att hämta Kenja paket. Vi brukar alltid öppna tillsammans och det är som en liten julafton varje gång. Var så mysigt att sitta och prata, testa kläder och kika på lite live.

I Kenja paketet låg min nya jacka! Jag har verkligen längtat sedan dagen jag beställde den. Har en Hollies jacka sedan tidigare men den är stor, väldigt varm och klumpig så jag var på jakt efter en mer vardagsjacka. Föll direkt för denna i liven och idag kom den!

Är du sugen på en likadan så finns jackan att köpa HÄR, halsduken hittar du HÄR hos Twoangels.

Jacka

Halsduk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *