New in

Mysiga vinterskor

Hej fina ni! För någon dag sedan slogs jag verkligen av hur kallt det blivit ute, vi börjar närma oss vinter igen även om det känns som sommaren nyss var här. Jag tycker om hösten då jag trivs med dom mörka kvällarna där man kan tända ljus och mysa ner sig i soffan med en filt och en varm kopp te. 

Något jag också älskar med höst & vinter är mysiga skor! De mysigaste skorna jag ägt måste jag ändå säga är uggs (menar inte märket uggs men vet inte riktigt vad modellen av sko heter) Jag vet inte hur många par jag slitit ut i min tonår och trodde inte att jag 10 år senare skulle förälska mig i modellen på nytt. 

Men det hände. På en av Kenjas live dök dom upp i rutan och såg så otroligt mysiga ut att jag blev kär direkt.

Mysiga vinterskor

Velade lite mellan om jag skulle köpa svarta eller beiga men landade tillsist på beiga, så snygga! Men är väldigt sugen på ett par svarta nu också.

Just nu står dom i garderoben och väntar på att få komma ut men jag har smyganvänt dom lite här hemma då dom är så mysiga. Innan användning tänkte jag att jag skulle impregnera dom. Hade inga varmare vinterskor innan och är så nöjd med att jag nu 10 år senare äger ett par igen. Längtar efter att använda dom!

Var ni också ”Uggs-förälskade”?

En kommentar

  • Madde

    Har aldrig fastnat för dom, men visst ser det mysigt ut. Har svårt att förstå att det snart är höst, även om jag älskar den årstiden. Bästa tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *